-Cosmetische voetbehandeling

Benen harsen.

De meest gebruikte methoden van ontharing zijn scheren, het gebruik van ontharingscrème of harsen.Het nadeel van scheren is, dat de haargroei er door gestimuleerd wordt waardoor de haren stugger en dikker worden. Het gedeelte van de haren dat net boven de huid uitkomt wordt afgesneden, waardoor al snel de eerste stoppeltjes weer aangroeien. Ontharingscrèmes zijn nogal agressief voor mens en milieu. De haren worden iets verder verwijderd dan bij scheren.

Het grote voordeel van harsen is dat de hele haar met wortel en al uit de haarfollikel wordt verwijderd en daardoor blijft de haargroei veel langer weg. Als haren door middel van warme hars op een vakkundige manier worden verwijderd blijft de haargroei 4 tot 6 weken achterwege en heeft u geen last van stoppels.

 

Paraffine behandeling

Paraffine is een weldaad bij zeer droge handen en/of voeten, wintereczeem of eventuele andere huidaandoeningen. Tevens werkt het verzachtend bij mensen met reuma of artritis.Bij een paraffine behandeling worden uw handen en/of voeten ingepakt met een speciale voedende warme was. Door de warmte van de was/ paraffine gaan de poriën open. Dit stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid.

- Uw handen en/of voeten worden gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen.
- Uw handen en/of voeten worden ingesprayd met een paraffinegeur naar keuze (lavendel, mint, perzik of neutraal).
- Uw handen en/of voeten worden ingepakt in plastic zakjes, en hierover gaan speciale badstoffen handschoenen / sloffen.
- Na 15-20 minuten wordt de paraffine verwijderd en worden uw handen en/of voeten met een crème behandeld.

U kunt deze behandeling uitbreiden met elke andere hand- of voetbehandeling.

 

Klik hier voor de mogelijkheden en de prijslijst van cosmetische voetbehandeling.