-Pedicure

Voetverzorging is letterlijk en figuurlijk een ondergeschoven kind. En dat terwijl we dagelijks veel verwachten van onze onderdanen vanaf het moment dat we de benen uit het bed zwaaien. Veel voeten hebben het zwaar te verduren. We stoppen ze in niet altijd even goed zittende schoenen, laten ze steeds meer gewicht dragen of geven ze er soms flink van langs door te gaan sporten. Sommige voeten mogen daarna in een voetenbad, maar meestal verdwijnen ze zonder veel omhaal weer in sokken en schoenen. Daarom is het de hoogste tijd dat uw voeten extra aandacht krijgen.

 

Voor wie?
In principe voor iedereen, maar vooral voor hen die beroepshalve veel staan of lopen, diabetici, reumapatiënten, sporters en ouderen. Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. En bij pijnlijke voeten verandert vaak ongemerkt ook de lichaamshouding met als gevolg weer rug- en/of nekklachten.
Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele ProVoet pedicure is dus voor iedereen van belang.

 

Bij de pedicure/voetverzorger kunt u terecht voor:
- de verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen)
- het verwijderen van overtollig eelt
- het verwijderen van likdoorns (eeltpit)
- de behandeling van kloven en eeltranden.

 

Ook voor de verzorging van mogelijke "probleemvoeten", zoals
- de voeten van sporters
- de voetverzorging bij diabetespatiënten
- de voetverzorging bij reumapatiënten 
- de verzorging van schimmelnagels (mycose) en verdikte nagels
- de behandeling van ingroeiende nagels, o.a. door de zogenaamde "beugeltechniek".

Een "verwenpakket" is een uitstekende manier om stress te bestrijden en een aangename behandeling voor u als klant, of om cadeau te geven/krijgen.
Dit pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit o.a. een voetenbad met etherische oliën of een paraffinebehandeling. Elke combinatie is mogelijk in overleg.

 

Als laatste:
U hebt vast wel eens last gehad van voetproblemen. Blaren, kloven, schimmelnagels…
Voetproblemen ontstaan veelal doordat u er onnodig mee "rondloopt". Dit terwijl de pedicure uw voeten vaak pijnloos en binnen één behandeling van circa 45 minuten tot 1 uur weer in topconditie brengt.

 

Klik hier voor de mogelijkheden en de prijslijst van pedicure.